Pentru cei care au pachete oficiale de la Yamaha MusicSoft acestea vor fi compatibile cu Genos dupa inregistrarea instrumentului pe site-ul Yamaha pe contul vostru de acolo. Genos are si functie de Drum Setup la fel cum au si Psr-urile cele noi.
[ Edited Fri Oct 20 2017, 12:46PM ] IULIK.RO -LINK-
Abonati-va la canalul meu de YouTube! Cei care doresc a fi la curent cu noutatile in materie de instrumente cu clape, instrumente diverse, instrumente yamaha, tutoriale , demo-uri etc.-LINK-
Pana se vor rezolva toate problemele cu softul si pana o vedem la o treaba este doar un vis frumos....oricum acum este pretul prea mare pentru cineva care are curajul sa riste cu ea si cel mai nasol este ca, cantarile s-au terminat si se tin bani blocati pana in vara cand o vor folosi prima data la o nunta....intre timp mai scade pretul sigur
Nu va mai treziti sa comentati daca nu o aveti sau nu ati probat-o inca! Din cate stiu eu pana pe la jumatatea lui noiembrie nu ajunge in magazine iar orice material de pe internet insotit de pareri este cam nejustificat din moment ce noul os abea maine va fi lansat! Primul os este doar prototip si are blocate multe functii tocmai din motivul ca unii lucratori de la yamaha mai dau din casa detalii inca secrete! Dupa ce va apare in magazine si cei care o vor avea vor putea sa zica cum este dar pana atunci nu are rost!
[ Edited Tue Oct 31 2017, 10:12AM ] IULIK.RO -LINK-
Abonati-va la canalul meu de YouTube! Cei care doresc a fi la curent cu noutatile in materie de instrumente cu clape, instrumente diverse, instrumente yamaha, tutoriale , demo-uri etc.-LINK-
[ Edited Wed Nov 08 2017, 05:19PM ] IULIK.RO -LINK-