Am gasit pe youtube un filmulet facut de cineva in care face o comparatie intre Tyros 4 si Korg pa 600. In comparatie apar demo-urile lui Vasi Onica, cele cu tyros 4 si aceleasi demo-uri facute de persoana respectiva cu pa600. O sa fac un copy-paste la descrierea de acolo si apoi link-ul:
``ADEVARUL GOL GOLUT DESPRE CELE DOUA CLAPE REFERITOR LA -SOUND - OUTPUT -IMI CER SCUZE DOMNULUI VASI ONICA CA AM INDRANZNIT SA PUBLIC MELODIILE CANTATE DE DANSUL PE YOUTUBE NU AM NICI UN INTERES DOAR SA COMPAR SOUND-UL ATAT SI BINENTELES CA PAREREA MEA E CA TYROS 4 ESTE CASTIGATOAREA ACESTEI CONFRUNTARI SI BINENTELES CEL CARE CANTA MAI BINE ESTE VASI ONICA MULTUMESC DE INTELEGERE SI AS VREA SA VAD PAREREA VOASTRA DESPRE CELE DOUA CLAPE IN ACEST VIDEOCLIP PENTRU A VEDEA CE SOUND CASTIGA DINTRE CELE DOUA TYROS 4 SAU KORG PA 600``
(yamaha) Tyros 4 este ce-a mai buna clapa a momentului cel puțin pana se maturizează o.s.-ul la noul T5 o sa mai treacă mult timp pana o sa apară resurse bune pentru ea.....pana atunci T4 ramane șefa! -ORGAFORUM.RO- -YAMAHA-
[ Edited Wed Dec 04 2013, 04:35pm ] IULIK.RO -LINK-
Abonati-va la canalul meu de YouTube! Cei care doresc a fi la curent cu noutatile in materie de instrumente cu clape, instrumente diverse, instrumente yamaha, tutoriale , demo-uri etc.-LINK-
cred ca fara sa fiu rautacios ca.........ai vrut sa ne arati ce frumos ai aranjat pa 600 si ce frumos canti la clapa!!!!nota 10+!!!!!!!!!!comparatia nu o mai fa intre clape!!!!!!!!asculta ultima piesa si fa diferenta intre ambele clape!!!
cred ca fara sa fiu rautacios ca.........ai vrut sa ne arati ce frumos ai aranjat pa 600 si ce frumos canti la clapa!!!!nota 10+!!!!!!!!!!comparatia nu o mai fa intre clape!!!!!!!!asculta ultima piesa si fa diferenta intre ambele clape!!!
1) daca as fi la nivelul ala cu muzica eram cineva... 2) nu am pa 600... 3) am explicat ca nu eu cant..... si persoana care a pus video a mai zis ca l-a facut pentru a demonstra ca AD minte cand spune ca pa600 este peste tyros4. a mai zis ca pa600 suna destul de bine insa este defectuoasa, are probleme la butoane, , etc. insa nu vrea sa comenteze mai mult pe tema calitatii constructive. acum, ca dumneata nu ma crezi..... este treaba dumitale. daca te uti pe canalul de youtube mai are multe video cu pa600... si mie chiar imi place cum se aude. pentru noi, astia hobby-isti cu muzica cred ca merge. nu ne putem permite tyros 4....