As vrea sa fac si eu un scurt review la setul lui Iulik. Detin de mai bine de doua luni un PSR S950 dar pana acum am folosit pentru muzica populara doar packul romanesc de la Yamaha. Avand in vedere ca nu performez la nunti sau alte evenimente mi s-a parut ok - o hora, o sarba, ceva de ascultare cateva ritmuri cu care sa exersez cele invatate acum mai bine de 25 de ani. Zilele trecute mi-a sosit noul model de la Yamaha PSR S970 si in acelasi timp am si setul free a lui Iulik, l-am instalat in "vechiul" PSR pe care voiam sa-l vand dupa achizitionarea celui nou si SURPRIZA situatia s-a schimbat radical. Mi-am dat seama ca tot ce am citit si ascultat cu privire la acest set diversificat este mai mult decat adevarat si nu cred ca este doar parerea mea. Semplerele au o calitate deosebita, stylurile aranjate cu precizie, pare ca nimic nu e la voia intamplarii. va asigur Domnilor ca acesta este rezultatul unei munci titanice, ceva ani pierduti pentru ca unii dintre noi sa putem folosi aces PACK "NEOFICIAL". Toate acestea fiind spuse noul PSR S970, cu toate ca are mai multe features in comparatie cu S950, este pentru mine o mare dezamagire, mai precis fara un pack ca acesta nu cred ca va avea prea mult succes. Poate mai marii de la Yamaha vor deschide ochii vis a vis de acesti minunati oameni (Iulik) si vor incerca pe viitor sa ne ofere mai mult pentru instrumentele noastre scumpe. In concluzie noua clapa, in cele doua zile de cand o am nu a avut parte de foarte mare atentie din partea mea si stiti cine este "vinovatul". FELICITARI IULIK and keep on working!
Super cadou ! Pun la bataie 2 sticuri cu setul diversificat romanesc pentru psr A2000, S750, S950 pentru cine achizitineaza (upgradeaza) la psr S770 sau S970 de la LYDALY MUZICAL Pitesti!
Abonati-va la canalul meu de YouTube! Cei care doresc a fi la curent cu noutatile in materie de instrumente cu clape, instrumente diverse, instrumente yamaha, tutoriale , demo-uri etc.-LINK-
Am o intrebare in special pentru domnull Iulik. Ce parere aveti despre psr s670 este buna pentru stylurile populare . cam cu ce madel poate fi comparata?Multumesc
Am o intrebare in special pentru domnull Iulik. Ce parere aveti despre psr s670 este buna pentru stylurile populare . cam cu ce madel poate fi comparata?Multumesc
Este f. buna la pretul ei iar cu memoria ei de 32 mega sampler se poate compara cu GEM Genesys dar la sunet cu mult peste ! IULIK.RO -LINK-
Abonati-va la canalul meu de YouTube! Cei care doresc a fi la curent cu noutatile in materie de instrumente cu clape, instrumente diverse, instrumente yamaha, tutoriale , demo-uri etc.-LINK-
Pack-ul lui IULIK suna bestial dar referitor la psr s670 nu are destula memorie pentru a primi intregul set a lui IULIK si nici nu recomand sacrificarea unor tonuri pentru a il micsorat.
IULIK ai sa faci setul diversificat si pentru yamaha psr s770 ?
O sa fie pentru cine achiziționează orga de la magazinul Lydaly din Pitești iar pentru cei care au deja psr s750 si s950 si vor sa il vanda mai usor mai departe primește și sticul encodat pentru modelul vechi la achiziționarea modelului nou! De menționat ca setul suna la fel pe ambele modele! Probabil ca va fi disponibil si pentru Tyros 5 in noiembrie-decembrie acestui an dar rămâne sa ma mai gândesc dacă ii dau drumul și pentru acest model pentru ca mie personal nu îmi iese nimic din acest lucru și nu am nici timp liber sa ma concentrez acestui model care necesita ceva atenție mai multa pentru realizarea unui set mai consistent. Daca pentru psr-uri am făcut un pack foarte bun (zic eu) se datorează în primul rând pentru ca tocmai eu cant cu el și dacă mie îmi place sigur le place și celorlanti care deja îl utilizează dovada e ca sunt foarte mulțumiți și încă îl folosesc la mai bine de 1 an cu excepția 1-2 persoane care sunt afiliați altui site și care venerează korgul cea ce nu ma deranjaza personal fie care e liber sa cante cu ce vrea și sa asculte în urechi sunetul care ii place!
sa va povestesc o chestie : sambata si duminica am avut evenimente la care am mers cu vechiul meu prieten tyros4 iar colegul meu cu noul lui psr s750 care avea setul de la IULIK si pentru prima data am putut si eu sa ma conving ca live tyros4 nu suna bine decat la cateva tonuri sa2 in rest la orice style psr a sunat peste si are un sunet foarte curat si precis !! cred cat de curand am sa fac si schimbarea spre un psr !! tot respectul pentru IULIK in tot ce face !! este bun !!