[ Edited Sat Dec 19 2015, 05:12pm ] IULIK.RO -LINK-
Abonati-va la canalul meu de YouTube! Cei care doresc a fi la curent cu noutatile in materie de instrumente cu clape, instrumente diverse, instrumente yamaha, tutoriale , demo-uri etc.-LINK-
Mie mise pare o foarte buna pentru prețul ei și cei care vor sa cante foarte virtuos ! IULIK.RO -LINK-
Abonati-va la canalul meu de YouTube! Cei care doresc a fi la curent cu noutatile in materie de instrumente cu clape, instrumente diverse, instrumente yamaha, tutoriale , demo-uri etc.-LINK-
Toate claviaturile sunt pentru cantat dar raport calitate -pret yamaha este peste pa2 cu mult ! Degeaba ai de pian la pa2 daca placa de sunet suna slab ! pa2 este un fel de controler scump ( controlerele sunt mute pentru cine nu stie )
Ai sa va zic primele mele impresii dupa ce am testat cateva zile YAMAHA A3000 : Acesta orga merita toți banii din plin este peste așteptările mele mai ales funcția MONO-LEGATO care mulți dintre noi cei care cântam cu Yamaha de mult timp tanjeam după asa ceva! Funcția din STYLE EDITOR care iți permite sa aranjezi seturile de tobele după bunul plac este la fel de tare care iți permite sa asculți si sa reglezi toba în timp real! Memoria generoasa de 512 MG cu care vine echipata direct din fabrica este alt avantaj SI CARE VA PERMITE SA INSTALATI MAI MULTE PACK-URI (SETURI) SIMULTAN !! PITCH BENDER JOYSTICK ASIGNABIL este cu adevarat o unealta usor de folosit cu alte avantaje evidente fata de clasicele "roti" de la celelalte modele! DISPLAY COLOR HIGH DEFINITION cu o diagonala de 7 inch. Grafica identica cu cea de la Tyros 5!!. SCALA ARABICA cu acces in timp real pentru cei care cânta manele și muzica orientala ( asta mi sa părut foarte util fata de celelalte modele la care trebuia sa accesez meniul și sa caut funcția respectiva atunci când vroiam sa activez FA# - sfert de ton ) Clapele mi se par foarte ok maI pentru cei care interpreteaza solo instrumental sau returnele! Ce mi-a mai plăcut iar tare de tot este funcția de BAS MANUAL care atunci cand acompaniezi manual poti folosi simultan și acompaniamentul din style exemplu : BAS MANUAL + TAMBAL, BRACI , ACORDEON, TOBE E.T.C. AUTOMATE ! Sunetul pe ansamblu mi sa părut foarte bine reglat pe general astfel ca nu a mai fost nevoie sa reglez nimic la ea! Are un EQ GENERAL parametric cu 8 benzi , EQ pe fiecare trac de instrument, EQ pe fiecare ton, EQ pe sequencer, EQ general pe tracul de style cea ce te face sa ai în fata un adevărat studio ! RECORDER WAV & PLAYER WAV-MP3 the time stretch, pitch shift, and vocal cancel ! MASTER COMPRESOR general foarte reusit! Si multe alte chestii care imi plac cum ar fi de exemplu : 997 Voices + 58 Drum/SFX Kits + 480 XG Voices + 107 S.Art!, 23 Mega Voices, 41 Sweet!, 64 Cool!, 90 Live!, 20 Organ Flutes! (including 171 Oriental Voices, 25 Oriental Drum Kits). STYLE: 400 (including 194 Oriental Styles) 380 Pro, 10 Session, 10 DJ Reverb 52 Presets + 3 User Chorus 106 Presets + 3 User DSP 295 Presets + 10 User Master Compressor 5 Presets + 5 User settings Master EQ 5 Presets + 2 User settings Part EQ 27 parts Arpeggio Yes
[ Edited Mon Dec 14 2015, 10:58pm ] IULIK.RO -LINK-
Eu am un pa2xpro si dupa cum stii are clapele foarte tari cu care m-am obisnuit chiar foarte bine.Daca are clapa in genul la pa600 e cam naspa
mie mi se pare invers ! naspta sunt clapele de la pa2x manual poate dar la solistica sunt dezastru !
Nu sunt dezastru nici la solistica ..acum depinde cum te inveti cu ele ...Eu am intrebat asa pentru ca m-am gandit sa imi schimb brandul . Cu toate ca prima mea clapa mai adevarata a fost o Yamaha PSR 520 am trecut la Roland si apoi la Korg