Va salut dragi colegi. Detin un PSR e433, bunicel imi fac treaba pe care o am cu el, dar as dori ceva mai bun , ceva cu sampler, am buget undeva pe la 3000-3500 lei. M-am uitat in zilele acestea pe internet, si m-am orientat spre doua clape PSR s670 si PA300,si am o dilema:nu stiu pe care sa o aleg. Daca ati putea sa ma ajutati , v-as ramane dator !
Salutare ! Dacă ai 3500 mai poți face un efort si găsești pe la 4500 psr s770 sau pe olx la 40 dacă totuși nu ai ! Dacă nu mergi pe s670 ca suna incredibil ! O poți lua de la Lydaly cu setul Dlui Iulik ! Succes in alegere!
Va salut dragi colegi. Detin un PSR e433, bunicel imi fac treaba pe care o am cu el, dar as dori ceva mai bun , ceva cu sampler, am buget undeva pe la 3000-3500 lei. M-am uitat in zilele acestea pe internet, si m-am orientat spre doua clape PSR s670 si PA300,si am o dilema:nu stiu pe care sa o aleg. Daca ati putea sa ma ajutati , v-as ramane dator !
Daca nu iti ajung banii de ceva mai bun cum ar fi un s770 iti recomand un s670 care costa 3000 de lei si are memorie instalata de 32 mega libera pentru sampler ! Sunetul lui s670 bate pa300 de 20 de ori ! Nu recomand pa300 pentru ca nu are memorie pentru sampler sa poti schimba la nevoie libraria cu tonuri romanesti mai noi sau cu altele mai bune cum o cumperi asa o sa o ai toata viata !
Prețul pentru PA 300 a fost redus în momentul apariției pe piață a lui S670 pentru că a devenit necompetitiv. De altfel, apariția seriei Yamaha Sx70 a creeat mari probleme pentru Korg, fapt rezultat și din numărul ofertelor SH al produselor Korg, de ultimă generație, pe piața Românească. Sunt ofertate foarte multe clape Korg aflate încă în perioada de garanție. Oare de ce?
Dragi colegi, profit si eu de acest topic sa va adresez o intrebare sau un sfat. Pe scurt, nu am avut niciodata o orga mai profesionala, am avut in ordine: un First prin anii 90 cand eram elev, Yamaha PSR 78, PSR 275 si ultima orga care o am acum este un Roland G800 care mi-a scos peri albi. Am luat-o sh, din pacate eu nu ma pot deplasa si am cam luat teapa cu ea. Forjata rau, cauciucurile sparte, butoanele infundate am schimbat eu cauciucurile, unele butoane, dar vad ca iar face figuri, unele nu se apasa din prima, si m-am cam plictisit de ea. Neavand un buget mare m-am uitat pe net la magazine si ma uitasem initial la PSR e443 dar dupa mai multe intrebari pe alte forumuri si filme vazute pe youtube nu prea as mai lua-o. Cred ca as face un pas inapoi ca sunet fata de G800. Cineva mi-a recomandat PSR S650, PA300 sau BK5 -eu m-am uitat la magazine si am vazut ca PSR S650nu se mai fabrica deoarece a aparut S670 in loc. BK5 are un pret mai marisor asa ca am ramas la celelalte doua. Pe youtube sincer m-a incantat mai mult PSR S670, mai ales lpe sunetul de chitara, am observat ca daca apesi pe clapa mai tare (sau asa cred, poate ma lamureste cineva cum se obitne acest efect) se aude ca si cum ai ciupi corzile, plus ca se aude si sunetul mainii cand cobori pe corzi, ceea ce la celelalte doua nu am auzit pe youtube. Deci ziceti ca ar merita S670 mai mult? Eu din pacate nu am banii necesari, am doar 1500 lei dar m-am hotarat sa mai strang decat sa iau acel e443. Aveti idee cam cat rezista S670 prin magazine? Sa nu ma trezesc ca pana strang eu dispare. Sau sa incerc sa ma imprumut si sa o iau cat mai repede? SH nu vreau absolut deloc, am luat o data teapa.