am vazut ca majoritatea set-urilor se pot da jos numai daca ai cont premium. Am vazut ca se poate obtine cont premium daca ai activitate pe site, daca participi la discutii. Pai eu la ce discutii sa particip, avand in vedere ca de abia am invatat ca DO este langa RE?
Pai tu nici nu ai invatat sa canti si vrei sa descarci? Atunci respecta regula de aur: VREI? PLATESTE . Si activitate nu inseamna neaparat sa participi ca si un mare maestru emerit la sfaturi si idei. Ma indoiesc eu ca ai tu seturi bune de pus aici daca abia deosebesti DO de RE . Si vrei seturi bune,da? Toti incepatorii vor asta si apoi te pomenesti ca vezi anunturi pe net : VAND SET X, SET Y si SET Z . Am vazut prea multe chestii de-astea cu VREAU SI EU UN SET BUN DE .... si apoi i-am prins ca vand pe site-urile de vanzari seturi " bune" . Cum sa mai puna lumea munca lui gratis cand vin toti sa ceara si sa vanda dup-aia? De unde credeti voi ca au materiale toti cei care vand pe net,seturi, tonuri si alte chestii? Dupa site-urile astea de specialitate.
Nu judeca omul inainte. Poate ai prins pe careva ca vinde dupa ce a descarcat gratis, insa eu am intrebat asa de principiu. Cum poate un incapator sa participe la discutii pentru a isi schimba statut-ul pe forum?
Vă să-l am o orga roland e 86 și m-am gândit sa o pun la treaba:)).Ma poate ajuta cineva să învăț măcar o melodie Sau ce puteți sa îmi spuneți despre ea